Confitat de pell d’aranja rosa (pomelo)


Aranja-BR

Ingredients:

4 aranges.

4 cullerades de sucre morè.

Un polsim de pebre negre molt.

Aigua.

Elaboració:

Pel confitat de les peles:

Renteu i peleu les aranges a sang, reserveu-las, talleu la pell a juliana, poseu-la en un casso, afegiu les quatre cullerades de sucre, el polsim de pebre i cobriu d’aigua, tapeu i deixeu coure trenta minuts a foc mig, remeneu de tant en tant.

ArangesAranges:

Les aranges reservades/pelades les talleu a rodelles, emplateu i tireu sucre morè per damunt, deixeu uns minuts perquè el sucre es dissolgui una mica, si ho voleu mes dolç podeu afegir caramel líquid.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s