Pèsols amb Bledes


PesolsBledes-BR

Ingredients per a quatre persones:

500 de pèsols (frescos, congelats o de pot).

250 g de cansalada Iberica.

Bledes o Bledes boscanes.

Nyora rallada (Carmencita).

Sal.

Pebre negre molt.

Elaboració:

En una paella sense oli poseu la cansalada tallada a tires i l’enrossiu, (els pèsols frescos o congelats s’han de bullir abans), si son de pot els escorreu i afegiu a la paella, afegiu la nyora rallada i el pebre, mentrestant netegeu les bledes i les bulliu amb aigua i sal dotze minuts, escorreu les bledes i afegiu-les a la paella amb els pèsols.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s