Fricandó amb verdures i ceps


FricandoVerdures-BR

Ingredients per a 4 persones:

600g de vedella per fricandó.

2 pastanagues.

1 mànec d’alls tendres.

Tomàquet natural (pot ser de pot).

1 got de vi blanc.

1 cullerada de polpa de nyora.

1 pot de pèsols en conserva.

1 bossa de ceps deshidratats.

Farina.

Sal.

Pebre.

Oli d’oliva verge extra.

Elaboració:

Poseu una cassola al foc amb oli, seguidament salpebreu i enfarineu la vedella, fregiu-la lleugerament, mentrestant peleu les pastanagues i els alls tendres, retireu la vedella en un plat, i si falta oli afegiu una mica en la mateixa cassola de sofregir la vedella, afegiu la pastanaga i saleu, seguidament afegiu els alls tendres a foc mig perquè no es cremin, quant sigui cuit afegiu el tomàquet i salpebreu, mentrestant heu de posar en un bol aigua bullent i escaldeu els ceps per hidratar-los. Quant el tomàquet estigui al punt afegiu la cullerada de polpa de nyora i dos cullerades de farina, remeneu perquè es cogui la farina i seguidament afegiu el vi, remeneu i que s’evapori el vi, afegiu part de l’aigua d’escaldar els ceps i una mica mes d’aigua, porteu a ebullició i saleu, seguidament afegiu la carn, els ceps i els pèsols, deixeu coure durant trenta minuts a foc mig, si la carn es tendre el temps es suficient.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s