Arròs melós amb gambetes de Vilanova i cansalada ibèrica


Arròs melós amb gambetes de Vilanova i cansalada ibèrica 2

Ingredients per a quatre persones:

24 gambetes de Vilanova.

100 grs. de cansalada ibèrica.

350 g d’arròs SOS melós.

2 pastanagues.

4 grans d’all.

1 porro.

Unes branques de julivert.

Una cullerada de polpa de nyora.

Oli d’oliva verge extra.

Sal.

Pebre.

Elaboració:

Peleu les gambes i reserveu la carn, en una olla amb un raig d’oli sofregiu els caps i les pells de les gambes, seguidament afegiu l’aigua, el porro tallat a trossos i les branques de julivert, deixeu bullir uns quinze minuts, mentre tan peleu les pastanagues, els alls i piqueu-los, en una paella amb oli sofregiu la pastanaga i seguidament afegiu la cansalada tallada a trossets, quant sigui rosa afegiu els alls picats, seguidament la cullerada de polpa de nyora, remeneu i afegiu l’arròs i que s’emprengui dels sabors, seguidament afegiu el fumet i salpebreu, deixeu coure disset minuts i cinc de repòs tapat, mentre tan coeu les gambes pelades en una paella amb un rajolí d’oli i un polsim de sal, serviu l’arròs i poseu les gambes damunt.

Anuncis

One response to “Arròs melós amb gambetes de Vilanova i cansalada ibèrica

  1. Retroenllaç: Arròs melós amb gambetes de Vilanova i cansalada ibèrica | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s