Empedrat especial


Empedrat-BR

Ingredients per a quatre persones

2 pots de mongetes.

4 tomàquets madurs.

2 cebes tendres.

Olives negres.

8 cogombrets amb vinagre.

400 g de bacallà esqueixat.

Oli d’oliva verge extra.

Elaboració:

Dessaleu el bacallà. En un colador aboqueu les mongetes i els hi passeu aigua. Mentre tan talleu les cebes, els tomàquets i els cogombrets a trossets.

Quant el bacallà estigui a punt de sal l‘escorreu amb les mans i l’eixugueu amb paper de cuina, en una cassola amb oli d’oliva afegiu el bacallà en fred, poseu a foc mig perquè no s’ha de fregir, s’ha de confitar, quant veieu que faci com les bombolles del cava retireu del foc i el deixeu refredar en el seu oli. Emplateu, poseu tots els ingredients, i per últim el bacallà. Empolvoreu amb pebre i amaniu el empedrat amb el mateix oli del confitat del bacallà.

Si sobra oli del confitat es pot fer servir per amanir qualsevol altre plat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s