Tallarines saltejades


Tallarines saltejades-BR

Ingredients per a quatre persones:

600 g de tallarines.

Nyora picada (Carmencita).

Oli d’oliva verge extra.

Un got de vi blanc.

Elaboració:

Posar les tallarines en un bol amb aigua i força sal perquè soltin la sorra, +-30 minuts. Escorreu les tallarines, en una paella poseu un raig d’oli, afegiu les tallarines, la cullerada de nyora picada, el julivert picat i el vi blanc, tapeu la paella i deixeu coure les tallarines fins que s’obrin, servir calent.

One response to “Tallarines saltejades

  1. Retroenllaç: Tallarines saltejades | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s