Ingredients per a 4 persones
1 pollastre.
1 cabeça d’alls.
1 gotet de brandi.
1 got de vi blanc.
Oli d’oliva verge extra.
Sal.
Pebre.
1 bitxo caiena .
Romaní .
Comí amb pols (castellà).
Elaboració:
Neteja el pollastre, trosseja, salpebra i fregeix-lo en una tartera amb un raig d’oli no molt calent i unes fulletes de romaní. Afegeix el bitxo caiena, un pessic de comí i dos grans d’all pelats i partits en dos. Retira la carn a un plat.
Dora a la mateixa tartera la resta dels alls ben picats amb un rajolí d’oli i incorpora de nou la carn. Aboca el brandi i flameja. Mulla amb el vi blanc i condimenta amb sal i una mica de comí. Tapa i cuina el conjunt durant 25 minuts. (afegeix una mica d’aigua si cal).
Atenció: Quant flamegeu amb el brandi tanqueu l’extractor ja que es pot encendre.
Retroenllaç: Pollastre amb alls | Celler-Adocse