Pollastre amb alls (al ajillo)


PollastreAlls-BR

Ingredients per a 4 persones

1 pollastre.

1 cabeça d’alls.

1 gotet de brandi.

1 got de vi blanc.

Oli d’oliva verge extra.

Sal.

Pebre.

1 bitxo caiena .

Romaní .

Comí amb pols (castellà).

Elaboració:

Neteja el pollastre, trosseja, salpebra i fregeix-lo en una tartera amb un raig d’oli no molt calent i unes fulletes de romaní. Afegeix el bitxo caiena, un pessic de comí i dos grans d’all pelats i partits en dos. Retira la carn a un plat.

Dora a la mateixa tartera la resta dels alls ben picats amb un rajolí d’oli i incorpora de nou la carn. Aboca el brandi i flameja. Mulla amb el vi blanc i condimenta amb sal i una mica de comí. Tapa i cuina el conjunt durant 25 minuts. (afegeix una mica d’aigua si cal).

Atenció: Quant flamegeu amb el brandi tanqueu l’extractor ja que es pot encendre.

One response to “Pollastre amb alls (al ajillo)

  1. Retroenllaç: Pollastre amb alls | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s