Amanida de bacallà


AmanidaBacalla-BRIngredients per quatre persones:

500 g de bacallà al punt de sal.

2 pebrots vermells.

Pebre vermell dolç o picant (al gust).

Oli d’oliva verge extra.

Elaboració:

Escaliveu els pebrots, en una olla poseu el bacallà i cobriu-lo d’aigua, portar a ebullició, quant comenci a bullir deixar un minut i retireu del foc, trèieu el bacallà i en un plat deixeu-lo refredar, quant estigui fred li trèieu la pell i feu-lo a Ascles (lascas), feu a tires els pebrots després de pelats i nets de llavors, emplatar posant las tires de pebrot, saleu, posar damunt el bacallà, feu un bon raig d’oli i empolseu-ho amb el pebre vermell. Servir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s