Amanida d’espinacs i gall dindi


Amanida d'espinacs i gall dindi-BRLes amanides són un dels plats més recurrents a les nostres taules fins i tot quan fa fred.

Ingredients 4 persones:

400 gr. de pit de gall dindi.

400 gr. de formatge fresc.

250 gr. d’espinacs.

3 llesques de pa de motlle.

1 poma.

30 gr. de pinyons.

30 gr. de panses.

Ou batut i pa ratllat.

Oli d’oliva verge extra.

Sal.

Pebre.

Per a la vinagreta:

2 cullerades de suc de taronja.

1 culleradeta de salsa anglesa.

1 culleradeta de vinagre.

3 cullerades d’oli d’oliva verge extra.

Sal.

Julivert.

Elaboració:

Col·loca en un bol el suc de taronja, la salsa anglesa, el vinagre, l’oli, un pessic de sal i un pessic de julivert picat. Barreja bé i reserva. Col·loca els pinyons en una paella i torral’s una mica sense gens d’oli. Talla el pa a daus i fregeix-los en una paella amb oli. Escorre’ls sobre un plat folrat amb paper absorbent.

Pica el formatge a daus i reservar-los. Pela la poma i talla-la en daus. Talla el gall dindi en trossos de mos, salpebra i passa’ls per ou batut i pa ratllat. Fregir-los en una paella amb oli. Escorre’ls sobre un plat folrat amb paper absorbent de cuina. Serveix els espinacs amb la resta dels ingredients (pinyons, formatge, poma, panses…), assaona i amaneix amb la vinagreta.

Consell: La poma és una fruita que a pelar s’oxida ràpidament.

Anuncis

One response to “Amanida d’espinacs i gall dindi

  1. Retroenllaç: Amanida d’espinacs i gall dindi | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s