Sopa de Ceps


sopaCepsIngredients per a quatre persones:

100 gr de Ceps deshidratats

150 gr de pa del dia anterior

1 ceba

2 alls

pebre vermell dolç

aigua

oli

sal

Elaboració:

Escaldar els ceps en aigua bullint, (escórrer i guardar l’aigua de l’ebullició). En una olla amb oli sofregir la ceba picada i els alls amb pell, una vegada sofregit afegir amb una cullereta el pebre vermell, seguidament abocar l’aigua reservada i afegir una mica més. Tallar el pa a trossos i afegir a l’olla. En una paella amb una mica d’oli saltejar els ceps tallats i afegir-los a l’olla, salar.

One response to “Sopa de Ceps

  1. Retroenllaç: Sopa de Ceps | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s