Galeria

Una feina ben feta. Abadal 25è Aniversari.


4 experts tasten aquest vi i coincideixen en el titular: Una feina ben feta

Ramon Rosset: Un vi amb un nas complex que et transmet agradables sensacions de fruita vermella i negra. Molt rodó, carnós, elegant i envellutat. Té un perfecte equilibri d’acidesa i alcohol. Excel·lent i molt elegant.

Xavi Nolla: D’entrada té una capa fresca, potent i profunda, amb molts matisos de torrat de cafè i un vermellós que recorda la teula. En nas és complex, amb molts registres de sotabosc i especies. Es tracta d’una boca elegant i dolça. Un vi per a tots els públics amb un toc final d’amargor molt interessant que et convida a seguir bevent.

Josep Baeta: Un vi complex, agradable i potent amb aromes a fruita negra, fruites del bosc com mores i nabius. També em venen tocs florals com de violetes i un punt balsàmic. La fusta està molt ben integrada i en boca és ample i agradable. És un vi de molt bon beure.

Ferran Gironès: En tastar-lo detecto la fruita negra i una fusta que passa molt desapercebuda. Té certa licorositat i una acidesa que ho compensa. També noto aromes de cafè i xocolata.

Varietats: 62% merlot, 18% cabernet sauvignon, 13% cabernet franc i  7% syrah.

Font Cupatges.cat

Abadal Masies d’Avinyo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s