Galeria

2a edició de la festa de la Guia de Vins de Catalunya


La segona edició de la festa de la Guia de Vins de Catalunya es farà el proper 28 de novembre a la Sala Roma del Camp Nou.

La nova edició de la Guia de Vins de Catalunya farà enguany la seva festa de presentació al Camp Nou, en el que serà una nova ocasió de tastar uns 100 vins que han estat puntuats pel projecte dirigit per Jordi Alcover . En aquesta ocasió la jornada es dirigeix a un públic professional, i es posaran a la venda 300 entrades que tindran un preu de 16€ a Atrapalo.com, ja disponibles a partir del dimecres 16 de novembre (El mateix dia del saló, les entrades tindran un preu de 20€). La nova ubicació de l’esdeveniment vol ser un pas més en la millora de l’espai i difusió del saló, un escenari original per a una autèntica festa dels vins catalans. Pels seus promotors, “reunir dins el mateix espai productes escampats per tot Catalunya amb un únic criteri com a motiu, la seva qualitat, després d’un tast indiscriminat a cegues, és prou difícil i agosarat com per no fer-ho si no estiguéssim molt segurs de la nostra feina i del nostre sistema”.

Programa

11:00 h: Roda de Premsa i presentació de la nova edició.

11:30 h: Tast per a professionals, restauradors, premsa i personalitats.

12:30 h: Accés del públic per el tast.

19:00 h: Cloenda de l’esdeveniment.

Alguns cellers que hi seran presents: Terroir Al Límit, Vinícola del Priorat, Bodega Puig Priorat, Mas La Mola, Celler Aixalà Alcaït, Portal del Priorat, Mayol Viticultors, Celler Burgos Porta, Mas de’n Gil, Mas Martinet, del Priorat; Vinyes Domènech, Orto Vins, Celler El Masroig, Venus La Universal, Vinyes de’n Gabriel, Acústic Celler, Agrícola Falset-Marçà, Ficària Vins, Portal del Montsant, del Montsant: Celler Martí Fabra de l’Empordà; L’Olivera de Costers del Segre; Pardas, Mas Rodó, Can Ràfols dels Caus, Heretat Mont Rubí, Torelló, Coma Romà i Recaredo del Penedès: Torelló, Carles Andreu, Segura Viudas, Recaredo, Gramona, Oriol Rossell, Freixenet, Juvé y Camps, Llopart, Castellroig, Agustí Torelló Mata, Mas Bertran Viticultors, Heretat Mestres, de la DO CAVA: Vinhas Vièlhas de Felluns, de la Catalunya Nord (Sense AOC); Bouquet d’Alella, de la DO Alella, Molí dels Capellans i Carles Andreu de la DO Conca de Barberà; Edetària, Celler Cooperatiu de Gandesa, Celler Bàrbara Forés, de Terra Alta; i Vinyes del Tiet Pere, Vi sense DO.

Per a més informació de l’acte, podeu posar-vos en contacte amb la Guia de Vins de Catalunya mitjançant l’e-mail direccio@guiadevinsdecatalunya.com

Font: Cupatges

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s