Galeria

Torna BACARDÍ Elixir, intens i melós


BACARDÍ llança Bacardí Elixir, un producte amb un gust i sabor intens gràcies a l’aroma de la canya de sucre torrada que li dóna un sabor melós i amb gran caràcter.

Basat en la recepta original de 1862 …

Bacardí Elixir és la combinació perfecta de tradició i modernitat. Bacardí Elixir va ser creat per Don Facundo el 1862 per compartir amb el seu cercle d’amics més íntims i en els moments més especials. Curiosament, hi ha llibres que documenten que quan el primer aeroplà va aterrar a Santiago de Cuba el 1911, el pilot, James Ward, en descendir de l’avió, va ser obsequiat amb una ampolla de Bacardí Elixir.

Bacardí Elixir es va registrar com a marca el 1927 i es va comercialitzar a Cuba fins al 1960. Avui, 50 anys més tard, rellancen Bacardí Elixir en la seva interpretació més contemporània.

BACARDÍ és el primer productor mundial de rom. El seu producte més famós és BACARDÍ Superior, és el BACARDÍ amb el sabor més equilibrat, ni domina ni desapareix en combinar-lo amb cola i en còctels com el Mojito.

Bacardí Elixir és un espirituós de 20º a base de rom elaborat a partir de l’aiguardent original creat per Don Facundo el 1862.

Historia

Des que el món és món han existit dues classes de persones: les que viuen somiant i les que somien amb viure. Facundo Bacardí va ser un somiador incansable, un somiador tenaç que impulsat per una passió vital i inesgotable convertir les seves il·lusions en una forma de viure.

Va ser així com el 1862 va crear el Ron Bacardí. Durant aquell mateix any la seva esposa, Doña Amalia, va descobrir una colònia de ratpenats. Coneixedora dels significats d’optimisme, salut, fortuna i unitat familiar que s’atribuïen a aquell animal va suggerir utilitzar com a símbol del nou rom.

Però com sol passar amb els somiadors, allò només seria el principi d’una il·lusió que aniria acompanyada de moltes més idees que amb el pas del temps acabarien formant part de la història.

Aquest va ser el cas de Elixir, una beguda espirituosa a base de rom que Facundo Bacardí va crear en secret per compartir amb aquells amics més propers a les celebracions memorables i màgiques. No va ser registrada com a marca fins a 1927, i es va comercialitzar a Cuba fins a 1960, i també va ser distribuïda a Mèxic, Puerto Rico i Estats Units.

Bacardí Elixir s’usava per preparar un dels cocktails més emblemàtics de la Floridita: La Mulata.

Avui torna Bacardí Elixir en la seva interpretació més contemporània, mantenint els trets més distintius de l’ampolla original.

El color fosc, misteriós i suggerent, i la silueta, estilitzada i elegant, inspira intimitat i proximitat però també el misteri del desconegut. El rombe segueix dominant l’escena, lleugerament estilitzat en les seves línies amb respecte a la versió original. la Flor de Lis, és un altre record de l’ampolla original de 1862, símbol de refinament i elegància a França.

La firma de Don Facundo Bacardí i el 1862, data de fundació de la companyia i creació de la fórmula, són la garantia que Elixir emana dels somnis del fundador, així com El rom base utilitzat és exactament el mateix que va utilitzar Don Facundo Bacardí fa 150 anys quan va crear Bacardí Elixir.

L’ànima de Elixir, l’essència secreta de la intensitat de sabor, està en l’aroma de canya de sucre torrada, és el secret del seu sabor suau i melós però força intens.

Després de gairebé 150 anys de silenci avui torna Bacardí Elixir, una i que en paraules de Facundo Bacardí es caracteritza “per estrènyer els llaços de les persones amb les que volen compartir moments especials”.

Nota de tast

Bacardí Elixir està inspirat en la recepta de 1862 que Don Facundo Bacardí va crear per satisfer els paladars més exquisits de l’època.

Bacardí Elixir, d’aspecte rogenc intens, brillant i pur, és una beguda espirituosa a base de rom. L’aroma de canya de sucre torrada, elevat a la màxima potència gràcies a la edificant fragància de l’escorça de Pellofa, ofereix una agradable sensació de frescor, que contrasta amb les vellutades pinzellades de vainilla i caramel.

De sabor aromàtic, suau, dolç, delicat i equilibrat; resulta una explosió de sabor amb subtils impressions de banana, fruits secs i prunes seques. Harmonioses notes que culminen amb un acabat fragant, fresc, suau, senzill de beure, amable i generós, amb una sedosa sensació de mel i un rerefons de crema de cafè.

Un espirituós, en definitiva, senzillament impressionant, únic i diferent. Suau en boca, fresc i amb una aroma afruitat. Capaç de combinar el caràcter del rom, amb la vellutada presència de l’aroma de canya de sucre torrada en una harmoniosa convivència d’oposats. Una personalitat única que li permet delectar a qui ho assaboreix, tant combinat amb refresc de cola, com només amb gel.

Bacardí Superior i Bacardí Elixir

Bacardí Superior és el BACARDÍ amb l’equilibri perfecte entre caràcter i puresa. Bacardí Superior no domina sinó que harmonitza els sabors. És el producte ideal per barrejar, ja sigui combinats com el Cuba Lliure o còctels com el Mojito.

Bacardí Elixir és el BACARDÍ amb un sabor més intens. És el producte ideal, combinat amb refresc de cola, per a aquells que busquen un sabor més intens, més melós i amb gran caràcter.

El líquid de Bacardí Elixir no només és melós i té gran caràcter, gràcies a la infusió de canya de sucre torrada, sinó que també és un producte suau i fàcil de beure, gràcies als seus 20º de graduació alcohòlica.

Tots dos productes tenen el mateix punt de partida: la barreja d’aigua, el llevat, secret original de Don Facundo Bacardí des de 1862, i la melassa de canya més selecta, es fermenta amb estricte cura per resultar en un aiguardent inigualable.

En el cas de Bacardí Superior, aquest aiguardent es filtrarà a través de carbó i s’annexa per, posteriorment, ser barrejat amb un altre re-destil·lat. En aquest procés l’aiguardent perd el color i es refina, el que li dóna a Bacardí Superior la seva transparència, puresa i equilibri característics.

En el cas de Elixir, l’aiguardent resultant de la fermentació no es filtra per carbó ni es antiga. Això és així per mantenir purs les aromes frescos de canya de sucre torrada i les notes florals i fruiters que el mateix aiguardent té per naturalesa. Paral·lelament, les branques de canya de sucre es torren i es submergeixen en aiguardent durant uns dies per elaborar una intensa infusió en aroma de canya de sucre torrada. Aquesta infusió es barrejarà amb l’aiguardent original per resultar en Bacardí Elixir. +info i com es serveix

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s