Galeria

17è Concurs de Pa Artesà i 22a Fira Artesana de Torrelles


Fira Artesana de Torrelles de Foix una cita ineludible en el calendari festiu de la comarca cada quart cap de setmana d’octubre.

El 22 i 23 d’octubre, 22a edició de la Fira Artesana de Torrelles, que enguany l’Ajuntament ha volgut que torni als seus orígens i centrarà la seva activitat al voltant de l’artesania i l’alimentació. S’ha volgut donar-li un enfoc nou, que torni als orígens de quan es va recuperar, l’any 1990. Hi haurà, doncs, trenta estands d’alimentació i gairebé quaranta d’artesania (bijuteria, titelles, art, etc.). També hi haurà les habituals exposicions, inflables per a la mainada al Casal Torrellenc i nombroses activitats paral·leles.

El Concurs de Pa Artesà (el dissetè) seguirà sent un dels trets distintius de la fira, enguany amb bases noves, mentre que per aconseguir una major promoció del poble, s’ha decidit recuperar aquella cursa de BTT que es va fer els anys 1995 i 1996 i se n’ha convocat per al diumenge dia 23 la tercera edició. La cursa de bicis de muntanya tindrà trenta quilòmetres, que passaran per Can Coral, Plana de les Torres, les Dous, Roca Vidal i tornada al nucli torrellenc. Les inscripcions es poden fer fins una hora abans de la cursa, que començarà a 2/4 de 10 del matí.

L’Ajuntament de Torrelles ha decidit que no vol que la fira li costi ni un euro i per això, a banda de les subvencions que pugui aconseguir, del preu públic que paguen els paradistes i les col·laboracions de comerços locals, va organitzar diumenge passat un dinar solidari.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s