Galeria

“Maridatge de sensacions”


Vinyes Domenèch i l’Hotel-Hostal Sport presenten el menú “Maridatge de sensacions” per promoure l’enogastronomia al Priorat

L’Hotel-Hostal Sport i el celler Vinyes Domènech inicien una nova col·laboració oferint als clients del restaurant el menú “Maridatge de sensacions”, que uneix plats tradicionals i de mercat del Priorat amb vins d’aquest celler de la DO Montsant molt interessants i singulars, com l’apreciat Teixar, elaborat amb garnatxa peluda de vinyes velles.

El menú ja es pot degustar al restaurant Sport i consta de 4 plats i unes postres combinades amb quatre vins del celler Vinyes Domènech especialment seleccionats per lligar amb cada proposta culinària. La iniciativa vol fomentar la cultura enogastronòmica promovent la suma de cuina i vi, tot aportant coneixement sobre el Priorat i els seus actius als clients habituals i ocasionals de l’establiment.

El menú l’han creat el sommelier de Vinyes Domènech, Xavi Nolla, i la directora de l’Hotel-Hostal Sport, Marta Domènech, amb l’equip de cuineres de Falset que elabora diàriament el menú al restaurant.

Consta dels següents plats i vins:

Carpaccio de peus de porc amb festucs

Rita (garnatxa blanca, macabeu)

Amanida de ruca i fruits vermells i avellana o vinagreta d’avellana

Bancal (garnatxa, sirà, cabernet sauvignon)

Hamburguesa al vi del Priorat

Furvus (garnatxa peluda i merlot)

Cua de bou amb fonoll

Teixar (garnatxa peluda)

Tiramisú amb notes de cafè

Teixar (garnatxa peluda)

El menú, que té un preu de 45 euros, amplia l’oferta enogastronòmica de l’històric restaurant Sport, en funcionament des

de 1923. L’establiment ha prestat sempre una atenció especial als vins de les DO Montsant i la DOQ Priorat, com demostra la seva carta amb més de 100 referències. L’aposta pel menú maridatge confirma l’interès per seguir innovant a la cuina.

Els clients que vulguin també tenen la possibilitat de gaudir d’un “Maridatge de sensacions” guiat, comentat i servit pel sommelier. Aquesta opció comporta un suplement en el preu del menú i s’oferirà sempre que hi hagi un grup mínim de persones.

Celler Vinyes Domènech

Amb l’objectiu de promoure l’enoturisme, el menú “Maridatge de sensacions” també ofereix la possibilitat de visitar el celler, fundat el 2002 amb la recuperació d’una finca de 15 hectàrees al camí de la Fou, a Capçanes, una de les zones més emblemàtiques del Priorat.

L’interès renovat per descobrir i crear nous vins va impulsar la família Domènech, originaria de Falset, a obrir la bodega. Les vinyes es troben entre 500 i 550 metres d’altura, amb ceps que van dels 12 als 70 anys i pertanyen a la DO Montsant. + referències dels vins a http://www.vinyesdomenech.com.

C/ Miquel Barcelò, 4-6 – 43730 Falset – Tarragona – Spain +34 638 087 189

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s