Galeria

31a Mostra de Vins i Caves de Catalunya


La 31a Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que tindrà lloc del 23 al 25 de setembre al Moll de la Fusta, en el marc de les festes de la Mercè 2011, es presenta amb novetats respecte les passades edicions.

La 31a Mostra de Vins i Caves de Catalunya duplica els cellers i presentarà més de 500 referències de vins i caves.

Des del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural s’ha volgut donar un gir a aquest certamen i per aquest motiu s’ha marcat com a objectiu donar a conèixer i promocionar la diversitat i la qualitat dels vins i caves catalans a través de les dotze denominacions d’origen (DO). En aquest sentit, en els espais de les DO’s, cada consell regulador realitzarà diferents activitats (tastos, presentacions,etc).També s’oferiran degustacions, tastos i maridatges amb productes agroalimentaris catalans de qualitat (formatges, embotits, coques, oli i pa). Altres novetats que presenta la 31a Mostra de Vins i Caves són la utilització de copes de la marca Riedel per fer les degustacions, el tancament dels estands a les nou del vespre i la possibilitat de comprar tots els productes que els visitants han pogut conèixer i degustar a la mostra.

El nombre de cellers augmenta més d’un 100% respecte l’edició anterior

A més, s’ha reduït quasi un 30% el cost dels estands, fet que ha suposat la inscripció de més de cinquanta cellers (gairebé el doble que en l’edició anterior). Concretament, aquest any hi haurà 55 cellers en representació de les DO’s catalanes, respecte els 27 de l’any passat, i s’oferiran més de 500 referències de vins i caves. Aquest any, CatalunyaCaixa dóna suport a la 31a Mostra de Vins i Caves de Catalunya. Aquesta col·laboració forma part d’un conveni subscrit la setmana passada entre aquesta entitat financera i l’INCAVI amb l’objectiu de potenciar el sector vitivinícola català. L’experiència de CatalunyaCaixa en el sector agroalimentari i del vi li han permès obrir aquesta via de col·laboració amb l’INCAVI per a treballar conjuntament en projectes que contribueixin a potenciar el sector vitivinícola català. Concretament, des de la vessant financera, CatalunyaCaixa disposa d’una especialització en l’assessorament a través d’una xarxa de professionals experts i d’una oferta de serveis específica, alhora que les actuacions desenvolupades per l’Obra Social de l’entitat en aquest àmbit li proporcionen un coneixement susceptible de ser transferit a les empreses del sector, així com la possibilitat de generar sinergies amb les iniciatives desenvolupades per l’INCAVI, en benefici del desenvolupament econòmic i social dels territoris.

La Mostra de Vins i Caves és una de les fires populars més consolidada i amb una gran afluència de públic, principalment barcelonins i turistes, que s’acosten a la Mostra per descobrir els vins i caves de les denominacions d’origen catalanes. És un gran aparador dels nous productes i, sobretot, una manera de donar a conèixer la cultura del vi a la ciutat de Barcelona. En l’edició passada van visitar la mostra 125.000 persones i es van realitzar més de 100.000 degustacions.    Font

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s