Galeria

Síndria a la planxa amb sal marina


Ingredients per a 4 persones:

8 trossos de síndria d’uns 200 gr cadascun

4 cullerades d’escates de sal marina

1 brot d’alfàbrega fresca per decorar

Elaboració:



Escalfa una planxa i cou cada costat dels trossos de síndria durant un minut aproximadament. Col·loca dos trossos de síndria en cada un dels plats i reparteix-hi pel damunt una cullerada d’escates de sal marina. Decora-ho amb les fulles de l’alfàbrega i serveix-ho. També pots elaborar aquesta recepta amb meló.

Font: Caprabo receptari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s