Galeria

Terra de vins, terra de Pau Casals


3a edició d’aquesta iniciativa enoturística, en la que participen els cellers Avgustvs, Jané Ventura i Mil·liari

La Vil·la Casals (Foto: paucasals.org)

Tercera temporada de la iniciativa d’enoturisme “Terra de vins, terra de Pau Casals”, un projecte que duen a terme conjuntament la Vil·la Casals , Les Cuines del Vendrell, els cellers pertanyents a aquest col·lectiu ( Avgvstvs , Jané Ventura i Mil·liari ) i l’Espai Empresarial de L’EINA. En concret, la participació d’aquest espai municipal, que es fa càrrec de la dinamització i el seguiment empresarial i tècnic del projecte, i la de Les Cuines del Vendrell són les principals novetats d’aquesta tercera temporada. Per participar a “Terra de vins, terra de Pau Casals” s’adquireix un tiquet que costa 8 €, que inclou una visita a la Vil·la Casals i una visita amb un tast de vins a un dels tres cellers per escollir.

La proposta també incorpora una experiència gastronòmica: presentant el tiquet a un dels nou restaurants membres de Les Cuines del Vendrell, s’ofereix la possibilitat de degustar el menú “Terra de vins”. Aquest té un cost de 27 € i hi incorporarà les especialitats de cada restaurant i el vi del celler visitat. La presentació de la temporada de “Terra de vins, terra de Pau Casals” va comptar amb l’assistència de l’alcalde del Vendrell, Benet Jané , qui va assegurar que aquesta iniciativa “persegueix l’objectiu de generar un turisme actiu durant tot l’any, explotant els rics recursos culturals, vitivinícoles i gastronòmics de casa nostra”.

Font: Cupatges

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s