Galeria

Dos vins i un cocktail per a celebrar els 25 anys del Festival de Perelada


El cocktail commemoratiu és obra de Javier de las Muelas, i té el cava Gran Claustro 2007 Brut Nature com a protagonista

El 25è aniversari del Festival de Perelada ha estat motiu enguany per a l’elaboració de dos vins i un cocktail commemoratiu. El cocktail , creat per Javier de las Muelas, té com a gran protagonista el cava Gran Clustro 2007 Brut Nature, i va ser presentat en societat a The Academy, a Barcelona, aquesta setmana. A partir del 15 de juliol, i durant el Festival, es podrà degustar aquesta proposta. Pel altra banda, el vi XXV Aniversari 2007 és un mono-varietal 100% Cabernet Sauvignon, procedent de la finca Espolla. Pel celler, “la pissarra negra que forma el sòl d’aquesta vinya resulta especialment adequada per a la Cabernet Sauvignon, que produeix allà un vi mineral i envoltant, de tanins elegants”. Després d’un envelliment de 15 mesos dins barriques de roure francès Allier, XXV Aniversari 2007 “és un vi de color vermell robí intens, amb aromes de fruits vermells i negres combinats amb notes balsàmiques. En boca és molt mineral i es nota marcat pel sòl pissarrós de la finca de la qual prové. Rodó i envoltant, té un llarg post-gust”. El vi Festival 2011 Reserva Especial 2006 segueix la tradició que Castell Peralada manté des de pràcticament l’inici del certamen, presentant cada any un vi de reserva especialment etiquetat amb el cartell del festival, encarregat en cada edició a un artista diferent. En aquesta ocasió es tracta d’un cupatge de Garnatxa, Merlot i Cabernet Sauvignon envellit durant 17 mesos dins barriques de roure, 80% francès i 20% americà. A la seva etiqueta llueix el cartell del festival d’enguany, una peculiar representació d’un senglar i un pop obra de l’artista Santi Moix.

Font: Cupatges

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s