Galeria

IV Concurs de vins de collita pròpia dels Països Catalans


Un concurs innovador per a vins singulars d’elaboració pròpia de territoris de parla catalana, en el què els amants del vi poden inscriure’s per ser els jutges que tasten i puntuen els vins.

Els vins guanyadors són aquells que agraden més als jutges i per tant als consumidors.

Un concurs únic en els Països Catalans, que reuneix aficionats amateurs i professionals del vi a l’entorn dels vins catalans més personals.

Un punt de trobada únic i irrepetible entre cellers catalans d’elaboració pròpia i consumidors finals aficionats al vi. Un concurs que no pretén buscar medalles ni exaltar gurús, sinó que busca el reconeixement del públic final, d’aquell qui acabarà efectivament consumint i comprant vi català.

El concurs és obert a tots els cellers i aficionats al vi dels Països Catalans; fins i tot, als que resideixen fora d’aquests.

En la primera etapa del concurs, un nodrit grup de consumidors i aficionats s’inscriuen com a “Jutges” del concurs. Pagant 60€, reben a casa 9 mostres de diferents vins catalans de collita pròpia singulars.

El tast que en facin aquests Jutges i la seva posterior votació on-line acabarà determinant els guanyadors d’aquest concurs tan especial.

La votació es desenvolupa en dues fases:

La primera fase, a principis d’estiu, posa a prova tots els vins presentats, fent-los tastar per tots els Jutges en grups de 6 vins.

La segona fase compara els 3 vins millor valorats, els “Finalistes”, que tornen a ser tastats pel panell de “Jutges” per decidir-ne un guanyador.

L’ entrega de premis reunirà, a finals d’anys, tots els participants, Jutges i Cellers, en un acte que posarà el punt final a l’edició 2011 del concurs.

La participació de Cellers i de Jutges es va incrementant contínuament des de la primera edició, confirmant una vegada més la bona acollida d’apostes com aquesta en el sector del vi català, que ajuden a la difusió i promoció de vins de qualitat de casa nostra.

Fes-te jutge: Si t’agrada el vi i vols dir la teva, ara ja pots tastar i puntuar a casa teva els vins que participen al Concurs de Vins de Collita Pròpia dels Països Catalans. Inscriu-te aquí!

Per primera vegada pots participar a un concurs on els amants del vi són els que puntuen. Inscriu-te i dóna a conèixer els teus vins a nous consumidors.

+info:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s