Galeria

Voleu conèixer el món del pa i fer pans a casa vostra ?


Pa, del llatí ‘Panis’, aliment mil·lenari present en les tradicions gastronòmiques, socials i religioses de totes les civilitzacions conegudes al llarg de la historia.

Ferment, del llatí ‘Fermentum’, l’ànima del pa.

Durant l’Experiència Fermentum coneixerem i experimentarem amb els tipus de ferments o masses mare utilitzades des de fa segles per fer el pa. Un cop coneguts els ferments, en catarem els pans resultants, posant en comú els matisos gastronòmics que ens ofereixen. En el transcurs de l’activitat elaborarem uns pans d’espelta que acabarem coent amb la pala en el forn de pedra.

Per acabar farem un tastet de coques de recapta amb condiments del mercat de Vilanova acompanyades amb una selecció de vins del Garraf.

Vilanova i la Geltrú

Lloc: Obrador de L’espiga D’or. Plaça Soler i Gustems nº 10 (Plaça dels Carros)

Data: 8/6/2011

Horari: Inici a les 18.30h a 21.00h

PLACES LIMITADES, reserves: tel. 696283126

Organitza: Slow Food

One response to “Voleu conèixer el món del pa i fer pans a casa vostra ?

  1. Pinta bé l’activitat oi? Us esperem a l’obrador de l’Espiga d’Or amb moltes ganes de parlar de pa i de ferments! I gràcies al blog per ajudar-nos a divulgar activitats com aquestes, enhorabona!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s