Galeria

El Penedès i el Garraf al 1r Fòrum Enogastronòmic


El Bacallà amb zabaione d’allioli suau serà un dels plats principals en el Jantar dos Fundadores, acte central del FIAE Gourmet Meeting, aquest proper cap de setmana a Viana do Castelo (Portugal). Serà una de les propostes de la delegació de l’ADEG, encapçalada pel xef Xavier Mestres i ben nodrida per un grup d’alumnes i professors de l’Escola d’Hostaleria de Sitges. En l’apartat de showcookingstambé es presentarà un Berenar de verema (pa amb sardines, tomàquet i raïm) i un Mar i muntanya de gall negre del Penedès i gambes de Vilanova, tot ben acompanyat amb vins del Penedès.

La participació de l’ADEG al 1r FIAE Gourmet Meeting ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú; l’Escorxador J. Olivella, de Castellví de la Marca; la Cooperativa Oleícola del Penedès, de Llorenç del Penedès; IRC L’Avi Pau, de Sant Jaume dels Domenys; la firma Olivé-Rueda i la logística de Coral Transports.

font

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s