Galeria

5a edició del Caixa Penedès Vijazz



Ja s’ha fet pública la programació musical i les activitats del món del vi que inclourà la nova edició d’aquest esdeveniment, que se celebrarà el primer cap de setmana de juliol a Vilafranca del Penedès.

Un esdeveniment festiu i participatiu on es donen a conèixer els millors vins i caves del Penedès a ritme de Jazz.

La cinquena edició del Vijazz se celebrarà el primer cap de setmana de juliol a Vilafranca del Penedès, amb un programa tant artístic com vinícola de primer ordre, que mostra una salut de ferro per a un dels esdeveniments participatius més innovadors i exitosos del món del vi. El Fòrum Berger-Balaguer de Caixa Penedès ha viscut la presentació oficial del Vijazz 2011.

El Vijazz és un multitudinari maridatge entre els vins i caves del Penedès i la música jazz, que s’espera atragui un públic xifrat en 45.000 persones a la capital de l’Alt Penedès. L’esdeveniment es vertebra, com sempre, en dos eixos principals: una gran fira de vins, on 47 cellers del Penedès donaran a tastar els seus productes, i un festival de jazz de nivell internacional.

Un ampli programa d’activitats vinícoles
La mostra de vins i caves del Vijazz 2011, que s’ubicarà a la Rambla Nostra Senyora de Vilafranca del Penedès, comptarà enguany amb una mica més d’espai, gràcies al trasllat dels estands institucionals i de les guixe-tes principals a la veïna Rambla de Sant Francesc, un cop acabades les llargues obres d’aquesta via. Així doncs, la participació de cellers arribarà fins als 46, amb aquesta ampliació.

A més dels estands dels cellers, hi haurà un complet programa d’activitats paral·leles al llarg de tota la setmana: Jornada de Sommeliers, Jornada Tècnica de Biodinàmica, Conferència-tast sobre la història del packaging del vi i Enojazz. El Vijazz també inclou la possibilitat de realitzar visites gratuïtes a diversos cellers de la comarca.

Actuacions musicals de primer ordre
La part musical del Vijazz comptarà enguany amb un segon escenari, que permetrà fer créixer el programa. A l’escenari principal de la plaça Jaume I s’hi podran veure els concerts de músics internacionals, en les sessions divendres, dissabte i diumenge a la nit. D’altra banda, el nou escenari de la Rambla de Sant Francesc acollirà el concert inaugural de dijous al vespre, així com les actuacions de músics catalans, divendres i diumenge a la tarda, així com divendres i dissabte de matinada.

Font

Actuacions Escenari principal “Jaume I”

Divendres 1 de juliol

21h Llibert Fortuny & Perico Sambeat Quintet

23h Randy Brecker/Bill Evans Soulbop feat. Medeski, Martin&Wood

Dissabte 2 de juliol

21h Terence Blanchard

23h Tower of Power

Diumenge 3 de juliol

21h Branford Marsalis

Actuacions Escenari “Rambla“

Dijous 30 de juny

20:30h – Gospel Messengers Taller Músics

Divendres 1 de juliol

19:30h – Xavi Diaz Quartet “Originals”

00:30h – Pybus Groove Quartet

Dissabte 2 de juliol

00:30h – Mauri Sanchis Modern Organ Trio

Diumenge 3 de juliol

19:30h – Combo E.M. M.Dolors Calvet – Penedès Brass Band

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s