Galeria

II Fira de Vins de Torrelles de Llobregat


L’edició d’enguany d’aquest esdeveniment arriba el proper 7 de maig, organitzada per Adictos a la Lujuria

Torrelles de llobregat acollirà per segon any una edició de la Fira de Vins organitzada per Adictos a la Lujuria. Més de trenta cellers permetran al públic tastar i conèixer de primera mà els vins provinents de diferents regions vinícoles, en una mostra que els organitzadors volen que es converteixi en un referent dels vins de qualitat al Baix Llobregat, “una gran jornada de vins amb vocació de millorar any a any” i que vol mantenir “la seva independència”.

Una nova edició de la Fira de Vins de Torrelles de Llobregat “ja està en marxa, en aquesta segona intentaran millorar el viscut en el passat 2010 per això tenen preparades grates sorpreses que el bon aficionat a la cultura del vi agrairà i aquesta vegada en horari de matí i tarda perquè aficionat, professional i públic en general pugui gaudir en un bonic entorn d’un gran dia de vins.

Que el fa diferent i singular a la fira?

La fira treballa per ser un referent pel que fa vins de qualitat. La 2a edició de la fira intentarà mostrar en com en temps de crisi hi ha lloc si les coses es fan bé, que hi ha diferents maneres de vinificar, de conrear i terrers amb perfils diferents, que vins d’Alemanya, Itàlia … o d’altres regions, altres comarques Rioja, Aragó, Penedès, Priorat .. poc i molt tenen a veure, vins diferents però sempre amb persones apassionades en les vinyes i als cellers i aquesta passió la traslladarem als carrers de Torrelles de Llobregat el proper dissabte 7 de maig.

Tast popular als carrers de Torrelles de Llobregat

Amb 30 cellers als carrers de Torrelles de Llobregat, Itàlia, Alemanya, Aragó, Priorat, Penedès … el visitant podrà gaudir, conèixer i parlar amb els cellerers o, si no amb importadors i distribuïdors que estaran donant suport a uns vins perquè el gran públic i l’aficionat puguin gaudir per un igual de vi i coneixement, d’una manera simple i festiu, amb copa commemorativa de la fira en mà i uns quants tiquets a la butxaca.

Horari: 11:30 – 14:30 // 17:00 – 20:00


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s