Reconeixement per als vins ecològics d’Albet i Noya


El celler ha reconegut per el Ministeri de Medi Ambient i Rural, amb el premi “ Aliments d’Espanya a la Producció  Ecològica 2011

El celler Albet i Noya ha esta reconegut per el Ministeri de Medi Ambient i Rural, amb el premi “Aliments d’Espanya a la Producció  Ecològica 2011”

Actualment Albet i Noya elabora més de 1.200.000 ampolles, de les que n’exporta el 85 % a 23 països, i el 15% es venen a Catalunya, que el 2010 ja es el segon país en volum de facturació. Des del celler s’ha expressat la satisfacció per aquest reconeixment. “Som molt exigents amb nosaltres mateixos i amb els nostres viticultors , ja que a part de que el raïm ha de ser ecològic, és imprescindible que sigui de la més alta qualitat, únic camí per fer grans vins, això si, paguem els millors preus de tot el Penedès” .

Amb aquest premis el Ministeri vol distingir a tots els sectors que intervenen en la cadena alimentària i difondre l’excel•lència del treball que estan fent professionals i entitats que d’alguna manera o altre participen en el procés. A banda d’Albet i Noya,  en aquesta edició també rebrà el premi a la Producció Agrària una altra empresa catalana, Embotits Salgot de Vic.

Font: Cupatges

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s