Coca de calçots


Ingredients per a 4 persones:

3/4 k de massa de pa

Tomàquet fregit

12 calçots de secà

1 pebrot escalivat

4 tomacons

Salsa de calçots

Oli d’oliva

Sal

Procediment:

Estireu la massa fins a tindre un gruix de 5 mm aproximadament i d’una mida uns 30×40 cm.

Poseu el tomàquet fregit i col·loqueu els calçots escalivats i el pebrot a tires, col·loqueu els tomacons a rodanxes per damunt i la salsa de calçots, afeixin l’oli i la sal.

Escalfeu el forn a 190º i poseu la coca a coure uns 15 o 20 minuts.

Recepta gentilessa de: El Pa de Torrelles de Foix

El pa d’abans!

Carretera de Pontons, 13 Tel. 93 8971258 Torrelles de Foix

Especialistes en pastissos casolans.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s