Els Vins del Penedès


Els vins del Penedès realitzarà un sorteig de 5 lots de 6 ampolles i un cap de setmana a la Casa Rural Cal Peret Parera

Promocionar el Penedès és l’objectiu de “Els Vins del Penedès” que a través de la seva web (www.elsvinsdelpenedes.com) sortejarà entre els seus registres 5 lots de 6 ampolles de vi penedesenc. El sorteig coincideix amb el canvi de carta de vins, ja que de manera trimestral o bimestral Els Vins del Penedès crea una nova carta de vi que proporciona als restaurants amfitrions adherits al projecte. En cada carta hi apareixen diferents cellers amb una referència de vi penedesenc o de cava. Aquest sorteig tindrà lloc el dia 1 d’octubre i hi participaran totes les persones registrades a la web fins al 30 de setembre.

Anteriorment es va realitzar el sorteig de la carta de primavera, on es van regalar 5 caixes de vi amb 6 ampolles de diferents referències de la Carta de Primavera. Els afortunats van ser: Benjamí Caselles del Vendrell, Montse Alas de Vilafranca del Penedès, David Laso de Barcelona, Salvador de Mingo de Vilanova i Irene Aguilar de l’Hospitalet.

Ells van ser els cinc premiats de Els vins del Penedès. L’únic requisit per entrar a formar part del sorteig és registrar-se a la web www.elsvinsdelpenedes.com

Un cap de setmana a Cal Peret Parera

Per altra banda entre els usuaris registrats que realitzin compres a través de la botiga on-line de Els Vins del Penedès es realitzarà el sorteig d’un cap de setmana a Cal Peret Parera, una casa rural de Font Rubí.

Els Vins del Penedès dóna l’opció als seus usuaris registrats d’enviar els vins de la Botiga on-line a qualsevol punt de la Península en una caixa de fusta exclusiva i amb una tarja regal. La novetat és que tant la caixa com la tarja -on s’hi inclourà el text que es desitgi- no tenen cap cost afegit. A més a més, si la compra realitzada supera les 6 ampolles, l’enviament també és gratuït.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s