“De Tapes per Barcelona” arrenca aquest cap de setmana a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm


40 establiments participen del 27 al 30 de maig de 2010 a la I Ruta de la Tapa de Barcelona, un concurs que pretén dinamitzar la ciutat i la seva gastronomia a través de la promoció de la Cultura del Tapeo.

Durant els quatre dies que durarà l’esdeveniment, els establiments oferiran als seus clients una tapa acompanyada d’una Cervesa Damm o Free Damm a un preu de 2,40 euros (IVA inclòs).

A la presentació han estat presents entre altres personalitats, D. Antonio Sáez, (Xef del Restaurant Lasarte, amb dues estrelles Michelin) com a padrí de l’esdeveniment, el Sr D. Gaietà Farràs (President del Gremi de Restauració), que va actuar com a mestre de cerimònies i D. Eric Crous, director general d’Estrella Damm. En representació de les institucions han acudit Rogers Pallards (Regidor de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona) i D. Roger Pallarols (Director de la Cambra de Comerç de Barcelona).

Tots ells van comentar la importància d’aquest tipus d’actes per dinamitzar el consum i donar suport al sector hostaler de Barcelona.

El Gremi de Restauració de Barcelona ha transmès a tots els assistents el seu orgull i il.lusió per la celebració d’aquesta primera edició de “De Tapes Per Barcelona”. Com organitzador ha manifestat als presents la intenció de donar continuïtat a aquesta 1 ª edició i seguir comptant amb el mateix suport de totes les institucions i per descomptat amb Estrella Damm.

Restaurants participants

Celler 1800, La paciència, Sèsam, La Plata, Bilbao Berria, Canàries, Edelmann, El cafè d’en Victor, Taberna del bisbe, Santa Anna Núria, tobogan, Xop d’or, Bona Sort, Cal Brut, Cava Mar, El Rovell, Navia, Rellotge Rendez vous al Born, Salamero 78, Pichi, Barnabier, El Roure, març, Natura morta del Nord, Rovica, Barkeno, Sorriso, Celler Sepúlveda, El Berro, Can Xurrades, La Llavor dels Orígens, Sant Beer, Tres Vilas, El Faisà, El Senglar de Ronda, Txapeldun, Llimona, Txetxu Taverna, Arketipus.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.