Ristorante & Trattoria Il Picarolo


Ja fa temps que els sadurninencs tenen el gust de poder tastar a casa o al restaurant les pizzes de Jaume Agustí i l’equip de Il Picarolo, un establiment que ha anat creixent a mesura que ho feia també el renom de les seves pizzes. Ara, i segons explica Jaume Agustí, a petició de molts dels clients del restaurant que són deVilafranca o de la seva zona més propera, Il Picarolo ha decidit agafar un cop més les maletes i obrir un nou establiment que completarà la seva oferta amb el de Sant Sadurní. El local està situat a Vilafranca del Penedès, al carrer Sant Bernat nº4, antiga pizzería Sant Bernat, a ple cor del centre de la vila.

Oferirà als seus clients una selecció de pizzes d’alta qualitat amb ingredients de primera classe i poc habituals dins la selecció que se sol fer en aquest tipus de menges. El responsable de l’establiment, Jaume Agustí, que va realitzar un seminari amb el cuiner Fabián Martín, campió d’Europa i d’Espanya en qualitat i acrobàcia de pizza, i pretén aplicar ara els nous coneixements. Recentment Jaume Agustí ha estat a Itàlia, on ha pogut adquirir nous coneixements i experiències treballant i estudiant la cuina de primera mà amb els cuiners italians.

Tastar pizzes diferents de les tradicionals amb propostes innovadores com ara les del calzone de bolets i botifarra, o les pizzes d’ànec mut al cava, pizza de pernil ibèric, la pizza de foie, la calzone de ceps i botifarra…

Sens dubte és una bona fórmula perquè els amants de la pizza tastin creacions innovadores.

A més la seva carta disposa d’una amplia selecció de plats on es pot tastar pasta fresca amb denominació d’origen Itàlia, torrades, carns i varietat d’amanides. La combinació de la cuina tradicional mediterrània i la innovació del plats italians fan que Jaume creï una bona formula dins la seva cuina.

El restaurant Il Picarolo és obert de dilluns a dissabte per dinars i sopars.

Afegir que durant tota la setmana se’ls oferirà als clients un menú elaborat amb 4 primers i 4 segons o l’opció de menjar una pizza, tot inclòs per un preu de 10€.

Dissabtes al migdia menú de 14€, inclou postres i cafès i vi amb denominació d’origen Penedès.

Des del restaurant recomanen fer reserves sobretot els caps de setmana al tel. 938906727

font

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s