Weiss Damm és la nova cervesa de blat de Damm


Weiss Damm és la nova cervesa de blat de Damm i s’elabora segons la recepta alemanya original dels mestres cervesers de Baviera del segle XVI. Aquesta cervesa es caracteritza per la inclusió de blat en la seva elaboració, el que li confereix un cos intens i un sabor ple de matisos afruitats i fons especiats, a més d’un aspecte tèrbol i blanquinós.

Format

Seguint les preferències dels consumidors (font: Estudi Millward Brown 2009), Weiss Damm es presenta al mercat en format ampolla de 33cls, distanciant-se del format habitual de les cerveses de blat d’importació que es venen a Espanya (50cls). Segons un estudi realitzat a consumidors de cervesa de blat, un 44% preferirien consumir la cervesa en ampolles de 33cls, mentre que només un 19% es decanta pels 50cls.

Weiss Damm estarà disponible al canal d’hostaleria i d’alimentació a partir del mes d’abril.

L’origen de l’estil Weissbier (cervesa blanca)

Aquest estil de cervesa elaborada a base de blat va néixer de la mà dels mestres cervesers de Baviera en el s. XVI. En aquest tipus de cervesa, el llevat no es filtra (Heffen-Weissbier), conferint una aparença tèrbola i de color groc clar que va donar lloc a que va ser batejada popularment amb el nom de Weissbier, cervesa blanca.

Weiss Damm recupera la recepta original de les cerveses de blat alemanyes per elaborar una autèntica Weissbier, amb totes les seves característiques úniques i excepcionals.

Nota de tast

Weiss Damm és una cervesa tèrbola de color groc pàl·lid, d’escuma cremosa, densa i molt persistent, amb 5,0% Vol de cos intens, amb un sabor ple de matisos afruitats, com de plàtan, préssec de vinya madur i pell de taronja. En el seu fons especiat ressalta el clau. En assaborir-la, es mostra carbònica, delicada i subtil. El sabor del blat maltat es combina al paladar amb una lleu acidesa molt refrescant. Weiss Damm és una cervesa que convida a gaudir de les seves intensos aromes i degustar lentament per apreciar tota la seva complexitat.

Es recomana servir a 7 graus, en got llarg per mantenir durant més temps les perles d’àcid carbònic que s’escapen i accentuar la sensació de frescor i el seu gust espurnejant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s