Celebrades amb èxit Les Cuines de Nadal del GAG


El pasat 17 de desembre el Grup Albinyanenc Gastronòmic va celebrar la segona edició de LES CUINES DE NADAL en les que hem après a preparar entrants senzills i econòmics, com interessa en temps de crisi, però molt vistosos de cara a rebre els nostres convidats a taula en aquestes festes nadalenques.

El dia anterior, ja havien avançat la jornada per al Grup de Dones del Vendrell a la seva seu a l’edifici sindical, en una jornada d’allò més animada.

Mini pizzetes d’escalivada, de trinxat de la Cerdanya, de cansalada, vol au vents de xató d’Albinyana i tartaletes de sobrassada de Mallorca amb ametlles han estat les propostes del GAG, de la mà de Ferran Barri, per a esperar les tradicionals escudelles o sarsueles.

Però ja que el bon menjar ha d’anar acompanyat d’un bon veure, vam presentar el cava del GAG, que no està a la venda, ja que és per consum propi i intern dels integrants del grup, i vam proposar tres cocktails amb la base d’aquest cava. El primer fou un black velvet, fet amb parts iguals de cava i de cervesa negra, el segon l’aigua de València, amb cinc parts de cava, una de ginebra i vodka, una de triple sec i dues de suc de taronja i per últim entre els assistents vam donar forma al gag cocktail, que conté cinc parts de cava, una quarta part de vi ranci, tres quartes parts de vermouth i una part de bourbon.

Com a cloenda vam degustar el torró de romesco que va agradar als assistents.

Els presents també vam poder aprendre a fer centres de Nadal molt vistosos de la mà de la Trini Cañellas, que és una veritable artista a l’hora d’elaborar amb materials senzills i a l’abast de tothom unes peces que faran que la nostra taula nadalenca sigui d’allò més lluïda.

Imátge del cava del GAG, el torró de romesco i, centres fets per la Trini Cañellas de les cuines09.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s