La Malvasia de Sitges a Bilbao


La Malvasia de Sitges va estar present a la fira Algusto d’Slow Food, celebrada a Bilbao, de l’11 al 14 de desembre. Les nombroses persones que van omplir el recinte firal sobretot el cap de setmana, van poder rebre informació turística de la vila de Sitges, així com tastar, tant la malvasia seca i dolça de l’Hospital de Sant Joan, així com la malvasia seca i el vi escumós del celler ribetà Vega de Ribes. Aquesta presència sitgetana al País Basc va ser posible gràcies a la col.laboració de Turisme de Sitges i Slow Food del Garraf.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s