Sopa de naps



Ingredients per a 4 persones:

4 naps

2 patates

150 g de cansalada viada ibèrica

1 cuixa de pollastre

1 carcassa de pollastre

1 pastanaga

1 branca d’api

1 ceba

julivert

nou moscada

oli

sal

Elaboració:

Feu un brou en l’olla de pressió amb el pollastre, la pastanaga i l’api, saleu-ho i deixeu coure 10 minuts. En una cassola poseu l’oli i sofregiu la ceba picada. Mentrestant peleu les patates i els naps, talleu les patates en quadradets i els naps en triangles, feu el mateix amb la cansalada viada i fregiu-la en una paella sense oli per a desgasar-la, afegiu-li a l’olla les patates i el nap, sofregiu una mica i poseu-hi la cansalada viada escorreguda. Coleu el brou en l’olla i deixeu coure 15 minuts, al final de la cocció afegiu-li un mica de nou moscada rallada i julivert.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s