Sopa de comí



Ingredients per a quatre persones:

Pa sec

1 litre d’aigua

1 ceba francesa (o del país)

2 dents d’all

Pebre vermell dolç

Pebre mòlt

Comí castellà en pols (no el de anís)

1 pastilla de concentrat de pollastre

1 ou

Oli

Elaboració:

En una olla posar l’oli, la ceba tallada en juliana i els alls amb pell (aixafats amb la mà). Coure a foc lent fins que la ceba estigui tova, afegir una cullerada de pebre vermell dolç, sofregir i seguidament afegir l’aigua, portar a ebullició, afegir el pebre mòlt i una cullaradeta de comí en pols, la pastilla del concentrat la sal i el pa sec. Deixar coure 20 minuts. Finalment afegir l’ou batut i remoure una mica. Servir ben calent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s