Sèpia a la bruta



Ingredients per a 4 persones:

1.300 g de sèpia

1.500 g de patates

2 tomàquets madurs sense pell

1 ceba

1 cabeça d’alls

vi blanc

aigua i sal

Preparació:

Es posa a la cassola l’oli i tots els ingredients en cru, excepte les patates. Tot seguit hi posem la sal i es cobreix d’aigua, ho deixem a foc lent durant uns 40 a 60 minuts.

Uns 10 minuts abans de treure-ho del foc hi afegim les patates.

Recepta gentilessa de Restaurant El Rosegall

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s