Torna la Malvasia Seca de l’Hospital


malvasiaseca3


La capella de l’Hospital de Sant Joan de Sitges ha estat escenari de la presentació de la Malvasia seca de l’Hospital, després d’haver deixat la seva elaboració durant un perìode de tres anys, per diferents problemes tècnics.

La Malvasia Seca és un vi semblant a un Xerès sec i que és molt apte per prendre d’aperitiu. Ens obre la gana abans d’un àpat i es pot veure amb qualsevol fruit sec, formatges curats i blaus, mariscs com navalles a la planxa, musclos escopinyes, etc.

A l’event han estat presents Roland Sierra, administrador de la Fundació de l’Hospital, l’enòleg Josep Pascual, autor dels diferents vins del seu celler i Valentí Mongay, president d’Slow Food del Garraf, qui s’adreçat al públic felicitant als responsables del nou vi i ha aprofitat per recomanar diferents maridatges amb la malvasia seca, que els assistents han pogut tastar. Tots ells han coincidit en l’encert d’aquest nou producte que enllaça amb una llarga tradició sitgetana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s