Premi Ben&Jerry’s a la pel·lícula més Boníssima&Sorprenent


CapPremsaok

SITGES premiarà per primera vegada la pel·lícula que provoqui les reaccions més sorprenents entre el públic

El premi s’ha creat en el marc de col·laboració entre el festival de cinema i la marca de gelats Ben&Jerry’s

El SITGES – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya estrena enguany el premi “Pel·lícula Més Boníssima&Sorprenent”, patrocinat per Ben&Jerry’s, que reconeixerà la pel·lícula que causi més terror entre el públic assistent al Festival. Durant els dies de festival es penjaran al web oficial de SITGES les reaccions de terror, pànic i intriga més sorprenents dels espectadors de sis de les pel·lícules participants a la secció oficial. Els internautes seran els encarregats de votar els millors vídeos, però no sabran quina pel·lícula es projectava fins que no es facin públics els resultats de les votacions. És la primera vegada que es lliura un premi a una pel·lícula sense que el jurat (els internautes, en aquest cas) hagi visionat la cinta. No és estrany que aquesta iniciativa sorgeixi de Ben&Jerry’s, la marca de gelats que mai no deixa de sorprendre’ns.

Durant els dies de festival, de l’1 al 12 d’octubre, l’organització enregistrarà les reaccions del públic durant la projecció de sis de les pel·lícules que participen a la secció oficial del certamen i les penjarà al portal www.sitgesfilmfestival.com/premioben-jerrys. A partir del dia 2 d’octubre, data en què s’activarà el portal, els internautes podran visionar els vídeos amb les reaccions més sorprenents dels espectadors de sis de les pel·lícules que opten al premi. Els títols d’aquestes pel·lícules no es revelaran fins que no es faci públic el veredicte final. Durant els dies 9, 10 i 11 d’octubre, un cop penjats tots els vídeos de les pel·lícules participants, estarà obert el període de votacions durant el qual els internautes podran votar el vídeo amb les reaccions més MésBoníssimes&Sorprenents. L’11 d’octubre es tancarà el termini de votacions i es revelaran els títols de les pel·lícules juntament amb el nombre de vots d’internautes que hagi obtingut cadascuna. La cinta que aconsegueixi la puntuació més alta serà guardonada amb el premi Pel·lícula Més Boníssima&Sorprenent a la gala de lliurament de premis del Festival.

Els internautes que participin a les votacions tindran l’oportunitat de veure en directe la gala final de lliurament de premis de SITGES – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Entre totes les votacions rebudes se sortejarà una entrada doble per assistir a la gala de cloenda, que tindrà lloc el pròxim 11 d’octubre, a més d’un kit de regals Ben&Jerry’s.

El premi més sorprenent del Festival

Aquesta idea sorgeix en el marc de col·laboració entre el festival de cinema i la marca de gelats superpremium Ben&Jerry’s. D’acord amb la seva filosofia de “si no és divertit, per què fer-ho?”, Ben & Jerry’s participa en una iniciativa que vol premiar la pel·lícula que més terror i sorpresa provoqui entre el públic, independentment de les seves qualitats cinematogràfiques. Per segon any consecutiu, Ben & Jerry’s col·labora amb SITGES amb l’objectiu d’endolcir els famosos moments de terror que es viuen en aquest festival de cinema de prestigi mundial A més del premi “Pel·lícula Més Boníssima&Sorprenent”, la companyia repartirà els seus gelats superpremium entre el públic assistent a diverses sessions del Festival, que en edicions anteriors ha aplegat més de 140.000 espectadors.

Ben&Jerry’s: “Boníssims&Sorprenents” (www.ben-jerrys.es)

Ben&Jerry’s combina gelats de primeríssima qualitat amb una filosofia empresarial compromesa que, d’ençà de la creació de la companyia, l’any 1978, l’ha portat a col·laborar amb projectes de suport social. En aquesta línia, Ben&Jerry’s destina una part dels beneficis a projectes solidaris i mediambientals, i és una de les marques de referència arreu del món pel seu paper de pionera en l’aplicació de la responsabilitat social corporativa, a més de fabricar els seus gelats de manera Climàticament Neutral.

Líder del sector superpremium als Estats Units, al Regne Unit, a Suècia, a Irlanda i als Països Baixos, la companyia promou accions que millorin la qualitat de vida dels ciutadans més desfavorits del lloc on s’instal·len, alhora que treballa per la salut del planeta amb polítiques ecològiques i campanyes de sensibilització sobre els efectes nocius de les accions de l’home sobre la Terra.

Des que va arribar a Espanya, Ben&Jerry’s ha col·laborat, entre altres projectes, amb INOUT (un alberg amb el 90% de la plantilla integratda per persones amb discapacitats psíquiques) i en la reinserció i ajuda a joves en situació de marginació social amb la Fundació Èxit, a més de continuar la seva coneguda lluita contra el canvi climàtic amb Acció Natura, una causa amb què els cofundadors de l’empresa, Jerry Greenfield i Ben Cohen, han estat totalment compromesos des de sempre. Ben&Jerry’s disposa de 38 gelateries distribuïdes per tot Espanya.

Per a més informació sobre les gelateries Ben&Jerry’s, visita www.ben-jerrys.es


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s