Restaurant La Cucanya


LaCucanyaExt

El Restaurant La Cucanya està situat als afores de Vilanova i la Geltrú, (entre Vilanova i Cubelles), en la carretera comarcal 246 a l’altura del km. 46, en un bonic paratge sobre el mar, amb esplèndides vistes i envoltat d’àmplies terrasses enjardinades, parc infantil, eliport, i més de cent cinquanta places d’aparcament en zones privades.

El Restaurant disposa a més d’un ampli menjador per al servei a la carta de diversos salons (entre 20 i 240 persones de capacitat), per a noces, comunions, reunions de treball i tot tipus d’esdeveniments privats.

Fundat en 1978 per la família italiana Cappeletti. Des de 1988, està dirigit i gestionat per els seus actuals propietaris Ambrosio Alcover i la seva esposa Mª Pilar. En l’oferta gastronòmica se segueix mantenint la seva originària i tradicional Cuina Italiana Artesana amb pasta fresca elaborada en la casa i també una completa oferta de Cuina Marinera i autòctona. Tot això configura una completa i suggeridora carta, que es complementa a més amb una carta especial de temporada, que canvia quatre vegades a l’any, coincidint amb les quatre estacions de l’any. (Primavera, Estiu, Tardor i Hivern).

LaCucanyaIntL’horari de servei del Restaurant és: Esmorzars de 13:30 a 16:00 hores. Sopars de 20:30 a 23:00 hores. Els dimarts el Restaurant tanca per descans setmanal, excepte dimarts festius o vespres. Tanquen per vacances la primera quinzena de novembre.

La taula més mediterrània

El Restaurant La Cucanya està situat en un lloc privilegiat, un enclavament envoltat de jardins sobre el mar que ho converteixen en un espai singular per la seva ubicació.

Gastronomia per els negocis

La seva proposta gastronòmica uneix les excel·lències de la cuina mediterrània, amb la cuina més marinera i tradicional. Una àmplia oferta de plats constantment renovada en quatre cartes estacionals de temporada.

Restaurant La Cucanya Racó de Santa Llúcia, S/N – Vilanova i la Geltrú (Barcelona-Garraf)

Tel: (+34) 938151934 – Fax: (+34) 938154354

info@restaurantlacucanya.com

Coordenadas GPS Longitud: E 014224 Latitud: N 411229

La Cucanya


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s