Suquet de gambes


Suquet de gambes

Ingredients pera 4 persones:

24 peces de gamba vermella de Vilanova

400 grams de patates pelades i  esparracades.

2 cebes mitjanes ratllada.

2 tomàquet grans madurs pelats, trossejats i sense llavors.

200 grams d’arròs blanc bullit

2 litres de brou de crustacis.

oli, sal i pebre.

Preparació:

En un perol de ferro, fregiu i retireu les gambes. En el mateix oli poseu-hi la ceba ratllada i ho fregiu fins que agafi un color daurat (sense que es cremi), a continuació afegiu-hi el tomaquet i fregiu-ho tot junt. Seguidament afegiu-hi el brou de crustacis i quan començi a bullir introduïu les patates. Deixeu-ho coure durant deu minuts. A continuació introduïu novament les gambes en el perol, poseu a punt de sabor i deixeu-ho coure uns deu minuts més. Serviu-ho i disfruteu-ho tot seguit.

recepta gentil·lesa de: Restaurant La Cucanya de Vilanova i la Geltrú


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s