Can Garús, agricultura per la restauració


CAN GARÚS és una empresa familiar agrícola especialitzada en la restauració. Amb seu a Figueres i fundada l’any 2001 per l’agricultor Aleix Dalmau, té l’objectiu de desenvolupar cultius agrícoles orientats i creats per cobrir les necessitats específiques dels restauradors que tenim tan a prop, ni més ni menys a la avantguarda de la cuina mundial.

lhivernacle2

Avui CAN GARÚS cultiva, processa i comercialitza una gran varietat de vegetals i fruites destinats al món de la restauració, sentint-se molt orgullosos de la bona valoració que els professionals, tan a nivell de restauració, botigues de productes gourmet com càterings d’avantguarda, tenen dels seus productes, que consumeixen gràcies al contacte directe amb ells o a través dels seus distribuïdors que col·laboren per comercialitzar-los per tota Espanya.

Tota la qualitat dels productes de CAN GARÚS esdevé de la seva capacitat de treball i de la seva motivació per fer bé les coses, intentant oferir cada dia un producte i un servei excel·lent als seus clients. Tot això és possible gràcies al  equip de persones i el gran treball amb pagesos col·laboradors que els ajuden en la consecució dels seus objectius.

verduretes

CAN GARÚS produeix i distribueix tot un seguit de verdures i fruites per la restauració. Produeixen productes propis segons la temporada i busquen oferir la millor qualitat. Cerquen ells mateixos les llavors arreu del mon per la producció de tot un seguit d’herbes culinàries i condimentaries. La seva metodologia es basa en un cultiu sensibilitzat amb el medi ambient i la sostenibilitat, optimitzant al màxim els recursos hídrics amb mètodes d’avantguarda i cercant, per medi de un estudi profund , les necessitats de les plantes de tal forma que es minimitzi la utilització de productes no naturals o biològics per la protecció dels cultius.

Investiguen i controlen les fons de subministrament de llavors. S’asseguren dels mètodes de producció emprats i les importem directament dels productors sense intermediaris.

Can Garús

Paratge La Clota 17730 Llers

Tfn. 972530967

cangarus@telefonica.net

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s