Art d’avantguarda en una ampolla de cervesa


7_chikonspeed_ok


El grup Chicks On Speed dissenya el nou envàs monoblock d’Estrella Damm. Chicks On Speed: una australiana, una alemanya i una nord-americana enamorades del mediterrani. Aquest estiu arriba el més agossarat dels envasos monoblock editats fins a ara. A través del disseny de les Chicks on Speed, Estrella Damm se situa a l’avantguarda del disseny internacional a través de la ja emblemàtica ampolla d’alumini vermella d’edició limitada.

La monoblock és una iniciativa innovadora amb la qual Estrella Damm treu cada any al mercat una peça de col·lecció, en edició limitada, que serveix per a refrescar la imatge d’un producte tradicional, com ho és la cervesa, aportant disseny i d’exclusivitat.

Durant els últims cinc anys, Estrella Damm ha plasmat les creacions de diferents dissenyadors en el seu envàs monoblock, un format modern, 100% reciclable i realitzat en alumini. Aquest estiu arriba la vuitena edició de “la monoblock” i ha estat el grup Chicks on Speed qui han creat un disseny agossarat realitzat amb il·lustracions i collage sobre l’emblemàtic fons vermell d’Estrella Damm. Un disseny de tendència i avantguarda, que reflecteix el caràcter innovador de la marca i que recull l’essència del mediterrani a través dels ulls de tres estrangeres enamorades de Barcelona.


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s