Fiambre casolà


FiambreCasola

Ingredients per a quatre persones:

2 pits grans de pollastre

4 rodanxes de pernil dolç

sal

pebre

Elaboració:

Obriu els pits de pollastre per a emplenar, salpebreu, poseu-hi el pernil dolç, enrotlleu-ho per a embolicar com un rotllo, lligeu-ho amb cordill de cuina, emboliqueu-ho en alumini, estrenyent-ho bé perquè quedi ven segellat, poseu-ho a coure en aigua bullint uns 15 minuts, deixeu-ho refredar, talleu-ho i presenteu-ho acompanyat d’amanida, etc.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s