Gaspatxo de cireres


Gaspatxocireres

Ingredients per a 4 persones:

– 8 tomàquets madurs

– 1/2 ceba tendra

– 1/2 pebrot verd petit

– 1 llesca de pa sec

– 1/4 de gra d’all

– 4 cullerades d’oli d’oliva

– 1/2 cullerada de vinagre de Xerès

– 200 gr de cireres despinyolades

– festucs

– sal

Preparació:

Triturar tots els tomàquets, les cireres, la ceba, el pebrot, l’all i el pa. Quan sigui fi, afegir l’oli, la sal i el vinagre. Passar pel passapurés.

Servir-lo fresquet i esporvorejar-hi uns festucs o formatge ratllat, o afegir unes boletes de mozzarella.


8 responses to “Gaspatxo de cireres

  1. Litus
    Transmès el dia 30-06-2009 a les 13:10
    Ei… he probat de fer la recepta i és molt fàcil! m’ha quedat molt bé (encara falta probar-la en fred, però crec que ha quedat prou digne… per ser la primera vegada). Jo li he ficat brandy en comptes de conyac o moscatell. Al final m’ha quedat molt de suc del fet de bullir les cireres i l’he tret perquè la melmelada no quedés tan líquida. Alguna sugerència del que puc fer amb el suc…. gelatina de cirera? pa de pessic de cirera? vinegreta de cirera? musse…

    Gràcies…

    Litus!

  2. Retroenllaç: Es temps de cireres | Receptes Maica

  3. ei,a mi m’agradaria fer GELATINA DE CIRERA.
    i si us plau si sabeu com fer-ho que sigui moooolt facil perque els meus nens em voldran ajudar

  4. Retroenllaç: Cireres « estevepressecdordal

  5. Retroenllaç: Es temps de cireres | estevepressecdordal

  6. Retroenllaç: Es temps de Cireres | Viu l'Oci

  7. Retroenllaç: Es temps de Cireres | estevepressecdordal

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s