Damm Lemon, la clara ideal amb 6 parts de cervesa i 4 de llimona


DLemon

Lemon6.4

.

El 54% de consumidors habituals de cervesa amb llimona prefereix que la mescla tingui més cervesa que llimona. Damm Lemon és l’única “clara” del mercat amb més sabor a cervesa que a llimona.

Damm Lemon canvia la imatge i missatge per a reforçar l’exclusiva i reeixida recepta de Damm Lemon.

A portes de l’estiu, Damm rellança el seu “cervesa amb llimona”, Damm Lemon, amb un missatge molt didàctic que ressalta l’atribut diferencial de la marca: elaborada amb sis parts de cervesa i quatre parts de llimona.

Fins a ara, Damm Lemon era coneguda com “la clara sempre perfecta”, elaborada amb la justa proporció dels millors ingredients: 6 parts de cervesa Premium i 4 parts de llimones Primofiore del Mediterrani i un lleuger toc de Llimes del Carib.

Amb aquest rellançament, la marca pretén transmetre que, a més d’uns ingredients de màxima qualitat, la recepta de Damm Lemon és l’única que respon a les preferències dels consumidors, amb més sabor a cervesa que a llimona. Per a comunicar aquest nou missatge, la marca presenta un nou disseny en tots els seus formats, amb un nou lema “Damm Lemon 6-4: 6 parts de cervesa i 4 parts de llimona”. Així mateix, Damm Lemon és l’única cervesa amb llimona que es comercialitza en barril per al canal hostaleria, es un altre aspecte de la marca que reforça la seva exclusivitat i diferenciació de la resta de clares del mercat. El seu grau d’alcohol és de 3,2%. Vol. i es recomana consumir-la entre 5º i 7º C.


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s