Selma – Espai per a celebracions


sala1

Alta gastronomia a la Masia Carles de Lavern

Situada a Subirats, a 5 km de Sant Sadurní i envoltada de vinyes, en un entorn absolutament tranquil, es troba la Masia Carles de Lavern, fundada l’any 1826 en terres de conreu de les varietats de raïm autòctones del Penedès. La masia ha estat completament remodelada i els seus cellers són avui tres sales de diferents capacitats per a realitzar banquets, celebracions i convencions.

És en aquest entorn exclusiu on Selma Alta Gastronomia confecciona una gran oferta gastronòmica amb exquisits menús especials per a cada client. La seva filosofia és l’exclusivitat, és a dir, realitzen una única celebració per dia, amb un menú confeccionat a mida pel mateix client i cuinat a la mateixa masia. Realitzen una gastronomia fàcil d’entendre, però amb l’originalitat i avantguarda que avui en dia s’exigeix. En resum, una cuina jove, creativa i dinàmica, però que manté sempre les arrels de la terra.

L’equip de cuina i sala està format per grans professionals de l’hostaleria, encapçalats pel Jordi Escalé i la Mercè Casals com a caps de cuina. Tot l’equip de Selma està format per persones que gaudeixen i estimen el seu ofici, raó per la qual cuiden fins al mínim detall.

Com a novetats en l’oferta gastronòmica per a casaments, destaquen el menú de tast de sis plats, així com l’elecció del punt de cocció del filet, sigui quin sigui el nombre de comensals. També s’ha incorporat una carta de tes i sucres diversos per escollir.

Una altra incorporació recent és la disponibilitat de sales per a convencions i d’un servei de megafonia i audiovisual per a empreses.

Adreça: Ctra. Del Vendrell, 2. Llorenç del Penedès

Telèfon: 977 67 84 94

Web: www.selmaaltagastronomia.com


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s