Voll-Damm


VOLL_DAMMVoll-Damm és una cervesa Marzen Bier de doble malta amb molt cos i un intens sabor, i una graduació alcohòlica de 7,2% Vol. Les seves característiques i la seva qualitat han fet que aquesta cervesa hagi estat premiada anteriorment. El 2007 va ser elegida com a millor cervesa del món amb el World Beer Award en la categoria de Strong Lager (cervesa forta), atorgat per la publicació internacional Beers of the World, i el 2004 va obtenir la medalla d’or en la categoria de Strong Lager de la International Beer Competition 2004 (IBC).

Nota de Tast de Voll Damm
Voll Damm és una cervesa amb color roure amb reflexos ataronjats. Es presenta densa i brillant, amb una capa cromàtica torrada. L’escuma es mostra compacta. Presenta bombolles vives, fines i veloces. L’aroma és de gran intensitat i complexitat. Les primeres notes olfactives són afrutadas, com el préssec madur i la poma; també ataronjades que doten el nas de frescor. Gaudeix d’un nas net on al final persisteix la sensació de pa torrat. L’entrada de boca és àmplia, amb caràcter. Voluminosa i cremosa. El final ens recorda al taní del full|fulla de tabac. L’amargor del llúpol regala una intensa sensació refrescant. Hem creat un vas especial per a la seva degustació, recte i que s’obre al seu final. La temperatura idònia per a es servei és d’entre 6 i 8 graus.

awardiTQiInternational Taste & Quality Institute (iTQi)
El iTQi, situat a Brussel·les, és l’organització independent de Xefs i Sommeliers que es dedica a jutjar, que premiar i que promocionar la degustació d’aliments i begudes d’alta qualitat de tot el món.

El Superior Taste Award és un reconeixement únic i internacional basat en la valoració a cegues de Xefs i Sommeliers que són líders d’opinió i experts en degustació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s