II Trobada de Blocaires Gastronòmics


image001

Després de l’èxit a la primera trobada de blocaires gastronòmics a Santiago de Compostel·la, des de Fòrum Gastronòmic seguim apostant per aquest mitjà i per això convoquem, el proper dissabte 21 de febrer, la II Trobada de Blocaires Gastronòmics.

El programa

  • 16 a 17.30 h. Fotografia gastronòmica, entre el document gràfic i l’obra d’art.
    Taller de fotografia en directe amb Francesc Guillamet, Maribel Ruiz de Erentxun i Marc Cuspineda. Guillamet és un dels fotògrafs gastronòmics de més prestigi d’aquest país. La improvització i el diàleg amb les matèries primeres marquen el treball d’aquest fotògraf seduït per les formes i els colors. Guillamet i Ruiz de Erentxun són autors de nombroses fotografies publicades en llibres de reconeguts cuiners com Carme Ruscalleda i Ferran Adrià.A l’estudi els acompanyarà el cuiner Marc Cuspineda, col·laborador d’elBulli i persona encarregada dels treballs d’estilisme fotogràfic a les nombroses publicacions i col·laboracions de Ferran Adrià i elBulli.
     
  • 18 a 18.30 h. Blocs, la nova dimensió de la comunicació gastronòmica.
    Conferència a càrrec de Manuel Gago, professor de la Universitat de Santiago de Compostel·la, editor de Capítulo 0 (www.manuelgago.org/blog) i promotor del Código Cocina (http://www.codigococina.org).
  • 18.30 a 19.40 h. Tertúlia. Blocs i sector enogastronòmic: una relació en construcció.
    Darrerament hem pogut comprovar la consolidació de molst blocs en termes de regularitat, qualitat i audiència. Fruit d’això, blocaires i agents del sector enogastronòmics han establert vincles de comunicació. De quina manera pot afectar aquesta situació als blocs? Poden afectar els seus continguts? Com han de ser les relacions entre blocs i els professionals del sector?Joan Gómez Pallarès. Editor de De vinis (www.devinis.org).
    Roberto González. Editor de El Pingüe (blogs.publico.es/elpingue/). Cuiner professional.
    Manuel Gagoprofessor de la Universitat de Santiago de Compostel·la.
  • 19.40 h. Codi cuina. Una mirada des de Girona.
    Un moment per conèixer els autors dels blocs subscrits al Codi Cuina i tots aquells altres que s’hi vulguin afegir. Des del recinte Fòrum ens dirigirem a un local del centre de la ciutat per compartir impressions de manera informal al voltant d’uns gots de vi.
Com acreditar-se?
Hi podran participar tots els blocaires amb un bloc propi i actiu des del setembre de l’any 2008. La inscripció és gratuïta i amb l’acreditació corresponent es podrà accedir al recinte del Fòrum i a les activitats que es portin a terme a la sala Simfònica. Pel que fa a les sessions que tinguin lloc als tallers i a la sala Cambra només s’hi podrà accedir si hi ha places vacants (aforament limitat).

Per acreditar-se és necessari omplir el següent formulari, cliqui aquí per descarregar-se’l, i enviar-lo a l’adreça electrònicacomunicacio@forumgastronomic.com.
L’acreditació serà vàlida a partir del moment que rebi el correu electrònic de validació.

Condicions de participació

L’organització es reserva el dret d’admissió.Els blocaires podran utilitzar la sala de premsa, situada al primer pis de l’Auditori, equipada amb ordinadors i connexió a Internet i disposaran de material gràfic actualitzat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s