Pernilets de pollastre amb magranes i cava


Ingredients per a 4 persones: 

8 pernilets de pollastre 

3 magranes (madures) 

1 copa de cava brut

Sal

Pebre

Oli 

 

Elaboració: 

En una cassola amb oli daureu els pernilets salpebrats, mentre desgraneu les magranes i trituraeu-les (reservar una part per a decorar), quan els pernilets estiguin daurats afegiu la copa de cava i evaporeu, seguidament afegiu les magranes trituradas i coeu 30 minuts. Treieu els pernilets, coleu la salsa, col·loqueu de nou la salsa amb els pernilets, proveu de sal. Coeu 3 minuts més.

3 responses to “Pernilets de pollastre amb magranes i cava

  1. Realment té bona pinta, i ara en època de magranes hem d’aprofitar per combinar-les al màxim! bona recepta

  2. Es una fruita que no es massa coneguda, o popular, però en el seu punt es realment molt bona, tant per cuinar o com per postre.
    Una magrana madura, amb vi negre i una mica de sucre es un postre deliciós, cal per això escollir be la magrana doncs sinó, pot ser tot pinyol i a les hores esdevé un fracàs.

  3. Retroenllaç: Pernilets de pollastre amb magranes i cava | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s