Sopa de pollastre amb col



Ingredients per a 4 persones:

2 cuixes de pollastre

1 carcanada 

200 g de cansalada ibèrica en un tros 

mitja col 

2 patates 

1 litre i mig d’aigua 

julivert 

 

Elaboració: 

En una olla exprés, hi aboqueu l’aigua, les cuixes de pollastre, la carcanada i la cansalada; hi afegiu sal i quan bulli llenceu l’escuma, tapeu-ho i cogueu-ho durant 12 minuts. Mentrestant, talleu la col en juliana i les patates en daus. Coleu el brou i fique-lo en una altra olla. Quan comenci a bullir, afegiu-hi la col i les patates i ho coeu de 10 a 12 minuts. Al mateix temps, desosseu les cuixes i talleu-les a trossets; feu el mateix amb la cansalada. Ho afegiu a la sopa i ho decoreu amb julivert trinxat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s