Plàtans amb caramel



Ingredients per a quatre racions: 

4 plàtans 

50 g de mantega 

50 g de sucre glacé 

2 cullerades de brandi 

1 cullerada d’ametlles trinxades 

Elaboració: 

Peleu els plàtans i talleu-los en trossos grans i cada tros per la meitat de llarg a llarg. Enrossiu els plàtans en una paella amb mantega durant uns 4 o 5 minuts; afegiu el sucre i deixeu caramelitzar lleugerament. Aboqueu el brandi i flamegeu-los fins que s’hagi evaporat el licor. Col·loqueu els plàtans en el plat i poseu per damunt l’ametlla trinxada, serviu.

Consell: Perquè els plàtans no s’ennegreixin, ruixeu-los amb una mica de suc de llimona abans d’enrossir-los a la paella amb la mantega.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s